tag:blogger.com,1999:blog-947819363024247068.post314252616383881171..comments2023-09-05T12:36:31.224+02:00Comments on Ancsika konyhai csínytevései: Hagyományos bajor vasárnapAncsikahttp://www.blogger.com/profile/04554028416440048679noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-947819363024247068.post-12358739432713798222008-11-08T08:54:00.000+01:002008-11-08T08:54:00.000+01:00Nagggyon jól néz ki. Imádjuk a sült husit, úgyhogy...Nagggyon jól néz ki. Imádjuk a sült husit, úgyhogy nemsokára napirenden lesz! Köszi a receptet!csongihttps://www.blogger.com/profile/01907156781887415561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-947819363024247068.post-86447235349363206252008-10-30T20:07:00.000+01:002008-10-30T20:07:00.000+01:00Szia Ancsika! Rád is gondoltam szeretettel, ha len...Szia Ancsika! Rád is gondoltam szeretettel, ha lenne kedved a 7 dolog játékhoz. Részletek itt: <BR/><BR/>http://href.hu/x/7b5i<BR/><BR/>Köszönöm!Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-947819363024247068.post-7301865843286993702008-10-30T15:03:00.000+01:002008-10-30T15:03:00.000+01:00Köszönöm a választ!Köszönöm a választ!Gyöngyihttps://www.blogger.com/profile/09443688126885465566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-947819363024247068.post-65763460830094365632008-10-30T07:06:00.000+01:002008-10-30T07:06:00.000+01:00Gyöngyi! Nem, semmi extra! Csak egyszerüen a hagym...Gyöngyi! Nem, semmi extra! Csak egyszerüen a hagymával a befüszerezett húst betolom a sütöbe. Nem takarom le és magas höfökon kezdem sütni. Amíg megpirul az fél-egy óra (majd nem feketére) és akkor öntöm fel, de letakrni akkor sem kell. A höfokot rögtön visszaveszem és amíg teljesen meg nem puhul a hús. Az 2-3 óra, a hús nagyságától függ.Ancsikahttps://www.blogger.com/profile/04554028416440048679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-947819363024247068.post-36229257313775335022008-10-29T18:56:00.000+01:002008-10-29T18:56:00.000+01:00Kb. mennyi idő, míg csak a hagymával sül a hús? Le...Kb. mennyi idő, míg csak a hagymával sül a hús? Letakarva pirítod az elején, vagy már akkor is lefeded? A barátnőm sütött már hasonlóan (isteni finom volt) de Ő az elején csak a húst körbepirította nagy lángon, serpenyőben, utána tepsibe, hagymával, köménnyel, és már fel is öntötte vízzel). Párolt káposztával, hagymás tört krumplival valami csoda:)Gyöngyihttps://www.blogger.com/profile/09443688126885465566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-947819363024247068.post-67731665478598803032008-10-27T06:31:00.000+01:002008-10-27T06:31:00.000+01:00beatbull! Díjazom az ízlésed! :)Sok finomság van a...beatbull! Díjazom az ízlésed! :)<BR/>Sok finomság van azért erre is.Ancsikahttps://www.blogger.com/profile/04554028416440048679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-947819363024247068.post-33995384179426319722008-10-26T21:32:00.000+01:002008-10-26T21:32:00.000+01:00Ó, mily csodásak a bajor sültek ;) S legalább szép...Ó, mily csodásak a bajor sültek ;) S legalább szép szaftosra sütik a szó szerint ropogós sültet, nem szárazra, mint magyar ünnepségeken szokás... Nekünk mondjuk a ropogós finom bajor csülök még egy fokkal jobban ízlik ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.com