Beköszöntöttek a nemszeretem, hideg napok. Egyre hüvösebb van és egyre többet tüsszögünk. Ilyenkor van csak szükség igazán a C vitamin kellö mennyiségü bevitelére a szervezetbe. Le is emeltem gyorsan a zöldséges polcról egy szép, méretes kínai kelt, gondolván arra, hogy az ebédre kigondolt halacskához éppen passzolni fog.
1 fej kínai kel
cukor
mustár
só
ecet
víz
örölt kömény
füszerek ízlés szerint
cukor
mustár
só
ecet
víz
örölt kömény
füszerek ízlés szerint
A káposztát alaposan megmostam, felnégyeltem, majd amennyire lehetett, nagyon vékony csíkokra metéltem.
Salátalevet készítettem (érdemes kicsit "töményebbre" csinálni) majd beleforgattam a káposzta nyesedéket. A tetejére ma fokhagymás chilis só és frissen örölt rózsabors került. Almaszeletkékkel díszitettem.
0 Comments:
Post a Comment