6 db csirkecomb
5 dl író (itt nálunk Buttermilch)
4 e.k. olaj
2 gerezd fokhagyma
só, bors
római kömény
1 e.k. juharszirup
5 dl író (itt nálunk Buttermilch)
4 e.k. olaj
2 gerezd fokhagyma
só, bors
római kömény
1 e.k. juharszirup
A combokról lehúztam a bört.
A páchoz valókat összekevertem egy nagyobb tálban és beletettem a combokat, jól összekeverve, hogy mindenhol érje a pác. 2 órára betettem a hütöbe.
A sütöt 220°-ra elömelegítettem és pirosra sütöttem a combokat.
Pont ilyen lusta ünnepnapokra való étel, mint ez a mai, mert kevés idö és munka ráfordításával ízletes ebédet varázsolhatunk.
A páchoz valókat összekevertem egy nagyobb tálban és beletettem a combokat, jól összekeverve, hogy mindenhol érje a pác. 2 órára betettem a hütöbe.
A sütöt 220°-ra elömelegítettem és pirosra sütöttem a combokat.
Pont ilyen lusta ünnepnapokra való étel, mint ez a mai, mert kevés idö és munka ráfordításával ízletes ebédet varázsolhatunk.
1 Comment:
Hú, te jóég... de guszta... és én de nagyon-nagyon éhes vagyok, hihetetlen. Fogyózom hétfőtől, de már majd' meghalok éhen. Eddig -2 kg, lassan indul meg.
Klassz ez a comb, meg fogom csinálni a családnak! :)
Post a Comment