Olyan sok jót hallottam már Max eme remekéröl, hogy biztos voltam benne, valamikor kipróbálom. Tervben volt már régebb óta, de valamiért mindíg háttérbe szorult. Ma viszont eljött a szigetházi ideje nálunk is. Jobb késön, mint soha alapon. Nagyon finom és könnyen elkészíthetö, tovább gondolható, fejleszthetö csöben sült finomság. Köszönjük Max a receptet!
2 cs. levelestészta
70 dkg csirkemell filé
10 dkg fekete erdö sonka
20 dkg reszelt sajt
2 tojás
2,5 dl tejföl
2,5 dl fözötejszín
2 db savanykás alma
5 dkg bacon szalonna
10 dkg gépsonka
só, bors
majoranna, kakukkfü
petrezselyem
70 dkg csirkemell filé
10 dkg fekete erdö sonka
20 dkg reszelt sajt
2 tojás
2,5 dl tejföl
2,5 dl fözötejszín
2 db savanykás alma
5 dkg bacon szalonna
10 dkg gépsonka
só, bors
majoranna, kakukkfü
petrezselyem
Minden összetevöt meghagytam, egyedül a mennyiségeken változtattam egy picinykét. Úgy jó, ahogyan van. Fázis fotókat nem készítettem, mert Max oldalán profin be van mutatva minden, klassz fotókkal. Mégegyszer köszi Max!
7 Comments:
Hűha! Ez nekem is kell!
Nagyon jól néz ki, én is listára vettem! :))
Ez egyszerűen tökéletes lett, Ancsi!!
De mintha a Ti tésztátok szebb lenne, mint az itthoni...Más szerinted is?
Trinity! más teljesen, sajnos! De otthon több félét is lehet kapni.
A jó öreg Szigetházi :) Nálunk is nagy kedvenc; én sonka nélkül (senki nem eszi, csak én) szoktam sütni, van, hogy párolt gomba is kerül bele. Mindenképpen finom :D
Azt hiszem, ennek én sem tudok tovább ellenállni!!
Post a Comment