450 g liszt
1 t.k só
15 g élesztö
1/4 l víz
1 t.k. cukor
1 e.k. olivaolaj
1 t.k só
15 g élesztö
1/4 l víz
1 t.k. cukor
1 e.k. olivaolaj
Mindent beleszórtam a kenyérsütö tartályába és megdagasztottam a tésztát. Kelesztö tálban duplájára kelesztettem, majd lisztezett deszkán átgyúrtam, formáztam, tetejét megliszteztem.
Sütözacskóba tettem és még egyszer kb. 20 percet pihentettem.
Elömelegített sütöben pirosra, ropogósra sütöttem.
Sütözacskóba tettem és még egyszer kb. 20 percet pihentettem.
Elömelegített sütöben pirosra, ropogósra sütöttem.
2 Comments:
Hú micsoda kenyér és fotó! Ügyes vagy!
Tyűűűazanyja nagyon szép! Ezt ki kell próbálnom.
Post a Comment