Bármennyire is egészségtelen is, én nagyon szeretem a sült oldalast.
Sokáig én is a hagyományos módon készítettem, amitöl még jobban tücsog a zsírban, az egyébként is zsíros étel. Jó ideje viszont már másképp készítem. Nem olyan nagy durranás, de némiképp tompít a koleszterin bevitelen.
Sokáig én is a hagyományos módon készítettem, amitöl még jobban tücsog a zsírban, az egyébként is zsíros étel. Jó ideje viszont már másképp készítem. Nem olyan nagy durranás, de némiképp tompít a koleszterin bevitelen.
A tenyérnyi, vagy ennél is nagyobb húsokat besózom, borsozom, megszórom örölt kömyénnyel és egyszerüen csak a tepsire fektetem. Egyáltalán nem adok hozzá sem vizet, sem olajat, vagy más zsíradékot. Csak úgy "szárazon" betolom a sütöbe és 180°-on addig sütöm, míg piros nem lesz. Ízlés szerint tovább füszerezhetö.
Fött krumplival és lilakáposztával tálalom.
Fött krumplival és lilakáposztával tálalom.
0 Comments:
Post a Comment