Volt itthon egy jó nagy adag eper. Idöm nem volt sütögetni, így valamit ki kellett találnom. Max épp tegnap magasztalta a tejfölös epret. Az enyém nem tejfölös, csak mascarponés. Annyit tettem, hogy az epret tisztítás és mosás után megszórtam kevés porcukorral. Épp csak annyival, hogy levet tudjon engedni töle. Meglocsoltam böven balzsamecet krémmel és nem sajnáltam róla az apróra vágott citromfüvet sem. Összeforgattam, folpack-al lefedtem és betettem a hütöbe, kb. 1 órára. Poharakba kanalaztam, levével együtt, a tetejére pedig tettem egy nagy kanálnyi mascarpónét. Még pislogni sem tudtam, olyan hamar elfogyott. Ki ért ezt??
csütörtök, május 07, 2009
Subscribe to:
Megjegyzések küldése (Atom)
7 Comments:
Én érteném, ha itt lenne:))) Kellett nekem benézni ide, most aztán várhatom az eperszezont, amikor nagy kupac eprek lesznek itthon...
Egy baj van vele: hogy én nem kaptam belőle:)))))
Már megint eper, és én még mindig nem jutottam el epret venni... Csak csorgatom a nyálam... :D
Fíííínom!
Puszi!
ez egy okos dolog volt:) már csak jó eper kellene itt elég iztelenek.
Ugye? Egy lavórnyit be lehetne puszilni belőle :-)))
Az meg, hogy ilyen hamar megvan, az borzasztó. Mert nem lehet vele leállni :-))
Nahát, azok a kis konyhai csenőmanók! :-D
Post a Comment