péntek, március 27, 2009

Hétköznapi kényeztetés

Reggel bevásárlás közben egyszerüen nem tudtam ellenállni a friss ananásznak. Az már csak hab volt a tortán, hogy álom szép földieper is kellette magát. Rögtön ki is gondoltam, hogy milyen mennyei dözsiben lesz részem akkor délután. Cseppnyi gondolkodás nélkül vándorolt mindkettö a kocsimba.
Itthon már csak annyi volt a dolgom, hogy szép kelyhet formáztam az ananász tetejéböl. A kivájt gyümölcsöt felkozkáztam, majd a megmosott és szintén apróra vágott eperrel közös egyetértésben visszapakoltam az ananászpohárba. Nyomtam rá böségesen diétás tejszínhabot és mindet befaltam. Szerencsém volt, mert az ananász nagyon finom érett volt, lédús és mézédes. Kell ennél több?5 Comments:

trinity said...

Jajjjjjjj! Szadizol???

The Chef Viki said...

Az eper finom már nálatok? Ebből én is be bírnék teperni egy adagot :-))

Mian said...

Viki! attól függ milyet fog ki az ember. Van ami totál víz ízü, de a mai pl. nagyon finom volt. És akkorák, mint 2 tojás :)

Tünde Pintér said...

Miankám ,tényleg nagyon fincsi lehetett!!!Gusztusosan néz ki!!!!

Névtelen said...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室